Termeni si conditii

Site-ul www.triadymar.ro este un material de informare si comunicare online oferit de Sc Tri Adymar Srl cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti clientii sau partenerii companiei, precum si de orice alte persoane care doresc sa beneficieze sau sa se informeze de serviciile oferite de Sc Tri Adymar Srl. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Vizitarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii.


Drepturi de autor

Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este Sc Tri Adymar Srl. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materiale din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Continutul site-ului www.triadymar.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nici o forma ,folosind orice tip de mijloace, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, in scris, al Sc Tri Adymar Srl,conform legilor romane incalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune.


Utilizarea site-ului

Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui . Sc Tri Adymar Srl nu certifica si nu garanteaza faptul ca acest site functioneaza fara erori si intreruperi.Toate ofertele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei.


Confidentialitate

Politica de confidentialitate se refera la colectarea si utilizarea informatiilor personale pe care ni le furnizati atunci cand vizitati acest site. Sc Tri Adymar Srl respecta confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin pagina www.triadymar.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Sc Tri Adymar Srl poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica oferte si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre Sc Tri Adymar Srl, fara a incalca legile in vigoare. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi. In plus fata de informatiile personale sistemul nostru colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa intelegem mai bine cum este folosit site-ul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile. Acestea sunt : adresa de IP a computerului cu care accesati site-ul, hostname, sistemul de operare folosit, data si ora la care accesati site-ul precum si sectiunea din site accesata.Sc Tri Adymar Srl este operator de date cu caracter personal inscris la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 11465 in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001. Va puteti exercita dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei, in conditiile prevazute de Legea nr.677/2001. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Sc Tri Adymar Srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


Securitate

Noi ne straduim sa asiguram securitatea, integritatea si sa protejam sfera privata a informatiilor personale prezentate, sa revizuim si sa actualizam masurile noastre de securitate in concordanta cu tehnologiile actuale. Din pacate nici o transmitere de date prin internet nu este garantata ca fiind in totalitate sigura. In afara de aceasta noi vom respecta confidentialitatea oricaror informatii personale aflate in posesia noastra. Noi nu ne vom asuma raspunderea pentru cazuri/accidente ca urmari ale acceselor neautorizate la informatiile dvs. personale. Orice probleme legate de site-ul nostru vor fi luate in serios si vom incerca sa le rezolvam. Pentru orice alte intrebari sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne contactati. Comentariile dvs. sunt binevenite la (office@triadymar.ro)