Stiri imobiliare

 
Oportunitate pentru cei care isi doresc o casa la curte: cat te-ar costa terenul?
05.03.2018
Multi cumparatori, in special familii cu copii, isi doresc sa se detaseze de agitatia vietii urbane.Pentru locuitorii marilor centre regionale, in frunte cu Bucurestiul, a cumpara o casa cu ceva curte reprezinta o... (citeste tot)
Avantaj pentru cumparator: aplicabilitatea TVA de 5% ar putea fi extinsa – vezi cum!
01.03.2018
Noile reglementari i-ar sprijini pe cei interesati de achizitia unei locuinte noi, in special in marile orase.Potrivit Codului Fiscal actual, la achizitia unei locuinte nou-construite, romanii trebuie sa plateasca TVA.... (citeste tot)
5 lucruri la care sa fii atent daca vrei o amenajare (ca) de designer!
26.02.2018
Dincolo de schema cromatica si piesele de mobilier alese, exista o serie de detalii subtile ce pot face o diferenta majora intr-un ambient.La modul ideal, oricine si-ar dori o casa „ca-n reviste”. Cel mai simplu mod de a... (citeste tot)
Start pentru Prima Casa in 2018: mai putini bani decat in 2017, cu sanse minime de suplimentare
24.02.2018
Dupa cateva luni bune de asteptare, cei interesati de contractarea unui credit co-garantat de catre stat primesc „unda verde” pentru obtinerea finantarii.Din cauza lipsei de fonduri, programul Prima Casa a fost, practic,... (citeste tot)
Piata romaneasca, din nou o miza sigura pentru investitori!
19.02.2018
Mari dezvoltatori straini lanseaza noi proiecte pe plan local, pornind la drum cu concepte indraznete, diferite. Pe parcursul recesiunii, a existat o perioada in care apetitul pentru constructia de locuinte in... (citeste tot)
Rezidentialul creste, dar nu peste tot la fel: despre fragmentarea si polarizarea acestui sector
17.02.2018
Dezvoltarea pietei locale este foarte asimetrica, aceasta avand ca centre de interes marile centre regionale. De prin 2014 incoace, se vorbeste despre o revenire clara a pietei rezidentiale autohtone pe un curs ascendent.... (citeste tot)
Ar putea incepe casele sa se ieftineasca in 2018?
12.02.2018
Evolutia pietei locale se afla in stransa corelatie cu a celei din Zona Euro. De mai bine de trei ani incoace, ne-am obisnuit ca locuintele sa se tot scumpeasca. Exista insa analisti care sunt de parere ca... (citeste tot)