Stiri imobiliare

 
Vesti bune pentru romani: se intetesc investitiile in infrastructura, inclusiv in afara Capitalei!
24.06.2016
Imprejurimile reprezinta un element important, dar adesea ignorat in procesul de alegere a unei locuinte.Fie ca vrei sa cumperi sau sa inchiriezi, pe langa caracteristicile proprietatii in sine, o importanta... (citeste tot)
Imobiliarele, la fel ca vinul? Cat costa si cum arata cele mai vechi case din Romania
24.06.2016
Pentru anumite proprietati, trecerea timpului nu reprezinta un dezavantaj – chiar dimpotriva.In mod normal, cu cat o constructie este mai veche, cu atat pretul de achizitie a acesteia ar trebui sa scada. Nu este... (citeste tot)
Probleme cu mucegaiul? E mai simplu sa previi!
24.06.2016
Pentru o protectie de durata, trebuie indepartata cauza problemei.Igrasia este una dintre problemele frecvente, dar nu mai putin serioase, ce pot aparea intr-o locuinta. Principala cauza a acesteia este umiditatea. Netratata... (citeste tot)
3 piedici in calea vanzarii unei case
21.06.2016
Faptul ca piata merge bine nu (mai) inseamna ca un client va fi dispus sa cumpere orice, oricum.De la inceputul acestui an, rezidentialul autohton a trecut printr-o efervescenta deosebita. Desi lucrurile s-au mai potolit de... (citeste tot)
Criza, doar o amintire? Romanii, gata de cumparaturi!
21.06.2016
Pe langa magazinele din domeniul alimentar, populare sunt cele din zona de fashion.Un indicator fidel al increderii populatiei in mersul economiei este apetitul sau pentru consum. Multitudinea de magazine si centre comerciale... (citeste tot)
Arta si designul interior: fotografiile-tablou, un „detaliu” de efect!
21.06.2016
Un astfel de element poate transforma un decor comun poate intr-unul „cu personalitate”.De-a lungul timpului, arta a jucat un rol extrem de important in decorarea caselor oamenilor, indeosebi a celor de o anumita... (citeste tot)
Oferta de inchirieri, cu pana la 40% mai mare!
21.06.2016
Cele mai numeroase sunt ofertele de apartamente cu doua camere.Pentru chiriasi, primele cinci luni ale acestui an au fost caracterizate de o evolutie pozitiva a pietei, cel putin dintr-un punct de vedere. Potrivit unei analize realizate de... (citeste tot)