Stiri imobiliare

 
Preturile apartamentelor la inceput de 2018: ieftiniri pe vechi vs scumpiri pe nou!
08.02.2018
Contrastul intre cele doua segmente de piata a fost resimtit inclusiv in capitala Transilvaniei, unde locuintele vechi sunt considerabil mai scumpe decat cele noi.Pe parcursul lui 2017, locuintele din Romania au... (citeste tot)
Potential investitional: apetit crescut pentru inchirierea de locuinte noi, de calitate premium!
02.02.2018
Acest segment al pietei bucurestene se afla in plina efervescenta, atat din punctul de vedere al cererii, cat si al ofertei. Majoritatea investitorilor atrasi de potentialul rezidentialului autohton au in vedere o... (citeste tot)
Oferta variata pentru cumparatori: 10 orase, 1.500 de ansambluri rezidentiale!
01.02.2018
Nu doar Bucurestiul, ci si alte centre regionale ale tarii atrag atentia dezvoltatorilor.Un semn al dezvoltarii real estate-ului autohton este dat de majorarea si diversificarea ofertei de ansambluri rezidentiale. Pentru romanii... (citeste tot)
Focus pe cel mai „fierbinte” punct al rezidentialului romanesc
29.01.2018
Aceasta piata a recuperat deja, in mare parte, declinul consemnat in timpul recesiunii. Din 2015 incoace, piata autohtona este caracterizata de un adevarat paradox: cel mai mare pret mediu solicitat pe piata... (citeste tot)
Piata constructiilor de locuinte, inapoi la nivelul din perioada de boom?
28.01.2018
Apetitul crescut al dezvoltatorilor este sustinut, in cele mai multe cazuri, de cel pentru achizitii. Alaturi de evolutia preturilor si cea a activitatii.Alaturi de evolutia preturilor si cea a activitatii de tranzactionare,... (citeste tot)
Cat costa un apartament in Capitala, in functie de zona: de la sub 1.000 la peste 2.000 euro/mp
22.01.2018
Fata de alte mari orase, Bucurestiul ofera o paleta mult mai larga de optiuni cand vine vorba de achizitia unei locuinte. Fie ca vrei sa vinzi, fie ca vrei sa cumperi o locuinta, cu siguranta ca unul dintre aspectele care... (citeste tot)
Marje de negociere mai stranse! Plus: cat de repede se mai vinde o locuinta
19.01.2018
Cei mai deschisi la „a lasa la pret” sunt, adesea, cei care au si cele mai mari pretentii.Se stie ca preturile cerute de vanzatorii de locuinte pot fi sensibil diferite fata de valorile finale, de tranzactionare.... (citeste tot)