Stiri imobiliare

 
Piata constructiilor de locuinte, inapoi la nivelul din perioada de boom?
28.01.2018
Apetitul crescut al dezvoltatorilor este sustinut, in cele mai multe cazuri, de cel pentru achizitii. Alaturi de evolutia preturilor si cea a activitatii.Alaturi de evolutia preturilor si cea a activitatii de tranzactionare,... (citeste tot)
Cat costa un apartament in Capitala, in functie de zona: de la sub 1.000 la peste 2.000 euro/mp
22.01.2018
Fata de alte mari orase, Bucurestiul ofera o paleta mult mai larga de optiuni cand vine vorba de achizitia unei locuinte. Fie ca vrei sa vinzi, fie ca vrei sa cumperi o locuinta, cu siguranta ca unul dintre aspectele care... (citeste tot)
Marje de negociere mai stranse! Plus: cat de repede se mai vinde o locuinta
19.01.2018
Cei mai deschisi la „a lasa la pret” sunt, adesea, cei care au si cele mai mari pretentii.Se stie ca preturile cerute de vanzatorii de locuinte pot fi sensibil diferite fata de valorile finale, de tranzactionare.... (citeste tot)
Evolutia cererii de locuinte: nou versus vechi
17.01.2018
Structura si dinamica acestui indicator se prezinta destul de diferit in marile centre regionale ale tarii. Dincolo de statisticile periodice privind variatiile de preturi consemnate pe piata rezidentiala, un semn important al... (citeste tot)
Preturile apartamentelor si caselor: cu o treime sub nivelul de acum 10 ani
17.01.2018
Ritmul de crestere consemnat anul trecut a fost mai mic decat cel din 2016. Pe parcursul lui 2017, pretentiile vanzatorilor de locuinte din Romania – atat apartamente, cat si case – si-au mentinut... (citeste tot)
De ce se tot scumpesc locuintele?
08.01.2018
Cauzele din spatele acestei evolutii sunt multiple si difera in functie de segmetnul de piata analizat.Din a doua jumatate a lui 2014 incoace, preturile locuintelor din Romania se afla, per ansamblu, pe un curs... (citeste tot)
Preturile apartamentelor in 2017: cresterile au incetinit pe final de an!
03.01.2018
Dintre marile centre regionale, cel mai redus avans anual a fost consemnat in Capitala.  La inceput de 2018, probabil ca ai in minte ceva planuri – sau macar dorinte! –pentru anul ce ne sta inainte.... (citeste tot)