Stiri imobiliare

 
Solutie de dezvoltare a marilor orase: in loc de fabrici, proiecte imobiliare!
15.07.2016
Spatiile ocupate in trecut de diverse unitati de productie ofera un raspuns viabil, chiar daca poate partial, la problema (in)disponibilitatii terenurilor.Odata cu revenirea pietei imobiliare autohtone, dezvoltatorii redevin... (citeste tot)
3 clauze ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un contract de inchiriere
11.07.2016
Discuta cu proprietarul si nu te sfii negociezi conditiile acordului inainte de a semna! Un contract legal de inchiriere este cel mai bun instrument de care poti dispune pentru a te asigura ca drepturile pe care le ai in... (citeste tot)
Visezi la o locuinta a ta? Cat trebuie sa economisesti pentru ea!
11.07.2016
O asemenea achizitie trebuie planificata din timp, iar a incepe sa pui bani deoparte este primul pas practic pe care il poti face.Pe fondul ieftinirii locuintelor, pe de o parte, si imbunatatirii conditiilor de... (citeste tot)
Prima Casa, punctul nevralgic al pietei imobiliare?
06.07.2016
Temerile legate de functionarea programului guvernamental (in aceleasi conditii de pana acum) persista.Desi de la intrarea legii darii in plata s-au scurs aproape doua luni de zile, iar programul Prima Casa a ramas... (citeste tot)
Simplu, modern si elegant: Inspiratie pentru amenajarea baii tale!
04.07.2016
Tot mai multi romani opteaza pentru concepte personalizate de design.Visezi la o baie moderna, iesita din tipare? Desi majoritatea romanilor sunt inca (relativ) traditionalisti in aceasta privinta, o buna... (citeste tot)
Evolutia preturilor la inceput de vara: marile orase, exceptia de la regula!
04.07.2016
Cele mai semnificative variatii au fost consemnate pe segmentul locuintelor nou-construite.Dupa intrarea in vigoare a legii darii in plata, luna iunie a fost caracterizata de o evolutie paradoxala a preturilor pe segmentul... (citeste tot)
Vechi versus nou: ADEVARUL despre locuintele romanilor!
01.07.2016
2015 a fost, per ansamblu, un an de crestere pentru piata autohtona, insa nu pretutindeni.In ultimii doi ani, s-a vorbit mult despre revenirea rezidentialului romanesc. Desi tendinta ascendenta este una reala – din... (citeste tot)