Stiri imobiliare

 
Piata romaneasca, din nou o miza sigura pentru investitori!
19.02.2018
Mari dezvoltatori straini lanseaza noi proiecte pe plan local, pornind la drum cu concepte indraznete, diferite. Pe parcursul recesiunii, a existat o perioada in care apetitul pentru constructia de locuinte in... (citeste tot)
Rezidentialul creste, dar nu peste tot la fel: despre fragmentarea si polarizarea acestui sector
17.02.2018
Dezvoltarea pietei locale este foarte asimetrica, aceasta avand ca centre de interes marile centre regionale. De prin 2014 incoace, se vorbeste despre o revenire clara a pietei rezidentiale autohtone pe un curs ascendent.... (citeste tot)
Ar putea incepe casele sa se ieftineasca in 2018?
12.02.2018
Evolutia pietei locale se afla in stransa corelatie cu a celei din Zona Euro. De mai bine de trei ani incoace, ne-am obisnuit ca locuintele sa se tot scumpeasca. Exista insa analisti care sunt de parere ca... (citeste tot)
Preturile apartamentelor la inceput de 2018: ieftiniri pe vechi vs scumpiri pe nou!
08.02.2018
Contrastul intre cele doua segmente de piata a fost resimtit inclusiv in capitala Transilvaniei, unde locuintele vechi sunt considerabil mai scumpe decat cele noi.Pe parcursul lui 2017, locuintele din Romania au... (citeste tot)
Potential investitional: apetit crescut pentru inchirierea de locuinte noi, de calitate premium!
02.02.2018
Acest segment al pietei bucurestene se afla in plina efervescenta, atat din punctul de vedere al cererii, cat si al ofertei. Majoritatea investitorilor atrasi de potentialul rezidentialului autohton au in vedere o... (citeste tot)
Oferta variata pentru cumparatori: 10 orase, 1.500 de ansambluri rezidentiale!
01.02.2018
Nu doar Bucurestiul, ci si alte centre regionale ale tarii atrag atentia dezvoltatorilor.Un semn al dezvoltarii real estate-ului autohton este dat de majorarea si diversificarea ofertei de ansambluri rezidentiale. Pentru romanii... (citeste tot)
Focus pe cel mai „fierbinte” punct al rezidentialului romanesc
29.01.2018
Aceasta piata a recuperat deja, in mare parte, declinul consemnat in timpul recesiunii. Din 2015 incoace, piata autohtona este caracterizata de un adevarat paradox: cel mai mare pret mediu solicitat pe piata... (citeste tot)