Stiri imobiliare

 
De ce cresc preturile apartamentelor?
17.06.2016
O analiza concentrata pe cele mai mari trei piete imobiliare ale tarii explica aceasta evolutie.In ultimele 12 luni, apartamentele disponibile spre vanzare la nivel national au consemnat o tendinta clar ascendenta,... (citeste tot)
Bancile refuza dosare noi
13.06.2016
PRIMA CASA 2016 - Banii din plafonul de garantii suplimentat cu 500 de milioane de lei nu vor fi suficienti pentru a acoperi cererile de credite Prima Casa, iar bancile comerciale au completat deja listele de asteptare si refuza sa mai... (citeste tot)
Rata la casa poate fi si de doua ori mai mica decat chiria!
13.06.2016
In anumite cazuri, pretentiile proprietarilor care vor sa vanda sunt semnificativ mai temperate decat ale celor interesati de inchiriere.Se stie ca, in ultimii ani, achizitia unei locuinte a devenit, din... (citeste tot)
Sfaturi practice pentru amenajarea curtii si gradinii
13.06.2016
Indiferent de cat teren ai la dispozitie, cu siguranta ca iti doresti sa profiti la maximum de avantajele pe care le poate oferi.Daca locuiesti la casa, una dintre marile bucurii, mai ales pe timp de vara, este... (citeste tot)
Romanii, greu de multumit la achizitia unei locuinte! Vezi de ce
13.06.2016
Cel putin partial, „obiectiile” clientilor reflecta gradul incipient de dezvoltare a pietei autohtone.In calitate de vanzator, un „ingredient” absolut necesar pentru incheierea unei tranzactii... (citeste tot)
„Verdele”, trendul momentului in imobiliare!
07.06.2016
Inovatiile in domeniu sunt determinate nu doar de evolutia tehnologiei, ci si de cerintele clientilor.In real-estate-ul autohton, se simte in ultima perioada un interes tot mai mare pentru dezvoltarea de proiecte cat... (citeste tot)
Apartament modern, amenajat intr-o fosta scoala!
06.06.2016
Cladiri vechi, dar cu potential, pot capata noi utilitati.Desi nu foarte cunoscuta in Romania, reconversia unor cladiri mai vechi in imobile cu destinatie rezidentiala (dar nu numai) reprezinta o practica populara... (citeste tot)